Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že jsou operní zpěvačky obtloustlé postarší matróny, už dávno neplatí. Super.cz získal snímky známé operní divy Andrey Kalivodové (34) z její dovolené na Menorce. A vypadá neskutečně. "Už i opera si teď žádá krásná těla," vysvětlila Andrea, která za poslední dva roky shodila asi deset kilo.

"Hlas a talent bude vždycky na prvním místě. Snažím se vypadat co nejlépe. V zahraničí už tlusťochům odzvonilo dávno," uvedla současná česká nejznámější představitelka Carmen. "Do opery samozřejmě přitáhnou pozornost mladí štíhlí lidé," míní Andrea. Na jejím zeštíhlení se podepsala i nová láska.

S přítelem Filipem si vyrazila na dovolenou do Španělska, odkud pocházejí i její snímky v plavkách. Rozhodně se nemá za co stydět. Po návratu ji čekají ještě dvě představení Bizetovy Carmen. "Těším se na ně. Stejně tak i na open air představení na zámku Konopiště," upřesnila. "A pak bychom rádi zase do Španělska, začala jsem se učit i španělštinu," dodala.

Reklama

Další články

Načítám