Hlavní obsah
Článek

Modelka Jana Doleželová (42) to před blížícím se fotbalovým mistrovstvím Evropy pořádně rozjela. Pohledná dívka, která provozuje i vlastní lékárnu, si svlékla halenku a vběhla na fotbalový trávník jen v luxusní podprsence, aby tak podpořila český národní tým. Kdyby tato sexy rozhodčí mohla rozhodcovat naše zápasy, vyhrají Češi se všemi protivníky kontumačně pět nula. Podívejte se do galerie na další krásné snímky Doleželové.

Jana na sebe dostala černou podprsenku z přírodní bavlny posetou lesklými kameny a flitry, stejně zdobené má po straně i kalhoty. A pánové, kteří s ní na focení spolupracovali, z ní byli paf.

„Muži vyjádřili lítost nad skutečností, že v jejich sportovním klubu neprobíhá podobné focení častěji. Ovšem pokud jde o mě, vyhovuje mi komornější atmosféra a zázemí na focení,“ usmívá se krásná misska.

Ta už v minulosti fotila módní editorial s Milanem Barošem, navíc v roce 2004 předávala reprezentační dres Pavlu Nedvědovi. Fotbalové téma se s ní táhne dál. Sérii fotografií týkající se hry, při které se hráči honí za kulatým nesmyslem, vydává v červnu česká verze prestižního pánského časopisu, jenž v má v logu zajíčka. A přestože opět i přes závratný honorář odmítla vyfotit se nahoře bez, čtenáři se mají na co těšit. Navíc mohou zapojit svou fantazii a sami si představit, jak vypadají vnady půvabné doktorky farmacie ve skutečnosti.

Související témata:
Píšťalka

Další články

Načítám