Hlavní obsah
Článek

Influencerka Jasmine Yong prožívá nejhorší chvíle svého života. Ona a její manžel si nevšimli, že se jejich syn vytratil z hotelového pokoje a otevřel si dveře ke krytému bazénu. Přes veškerou snahu lékařů se dvouletého chlapce nepodařilo zachránit.

Životní styl, cestování, krása a móda. To jsou oblasti, na které se specializovala Jasmine Yong. Díky svým příspěvkům získala téměř půl milionu sledujících. Na sociální síti ukazovala také svého synka Enza, kterého měla s manželem Limem Kongem Wangem. Jejich chlapeček ale bohužel zemřel 17. května poté, co se topil v hotelovém bazénu.

Tento příspěvek Jasmine sdílela po smrti chlapce.

„Enzo vypil své mléko a jako obvykle usnul. Zdřímli jsme si tedy všichni, a když jsem se vzbudila, nebyl tam. A zjistili jsme, že původně zavřené dveře hotelového bazénu byly otevřené,“ napsala Jasmine na sociální síť s tím, že kvůli špatnému signálu v hotelu nebyli schopni ihned zavolat pomoc, a tak začali s oživováním chlapce sami.

Poté s chlapcem běželi do hotelového lobby, kde zaměstnanci zavolali sanitku. Půl hodiny poté, co byl chlapeček převezen do nemocnice, se mu konečně obnovil srdeční rytmus, ale zůstal v kómatu. Později ovšem jeho srdíčko bohužel dotlouklo.

Tyto fotky byly vytvořeny jen několik týdnů před tragédií.

„Odešel, aby se stal šťastným malým andílkem,“ napsala Jasmine, která poprosila o soukromí a nepřekrucování faktů.

Další články

Načítám