Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad jednou z kdysi nejkrásnějších amerických hereček Heather Locklear už mnozí pomalu lámali hůl. Její letité holdování alkoholu ji změnilo k nepoznání a zdálo se, že Heather upadne v zapomnění a stane se dalším příkladem hollywoodské hvězdy, která skončila kvůli svým závislostem na samém dnu. Jenže rodačka z Los Angeles překvapila a dnes vypadá znovu skvěle. S fanoušky se také na svém Instagramu podělila o jeden starší snímek v plavkách z její dovolené na Havaji.

O Heather Locklear, která byla svého času velice populární díky svým rolím v seriálech Dynastie a později i Melrose Place, se bohužel v posledních letech rozhodně nepsalo v souvislosti s novými filmy nebo jinými úspěchy, přesto o ní bylo slyšet poměrně často… Herečka byla například v roce 2018 zatčena za domácí násilí, kdy měla napadnout svého partnera a následně i policisty. Záznamů měla ovšem celou řadu a kvůli výhrůžkám, že si ublíží, nakonec skončila na psychiatrii, kde se následně léčila.

V poslední době ovšem Heather radikálně zhubla, což mnozí přisuzují v Hollywoodu velice rozšířenému léku Ozempic. Herečka ovšem prošla neuvěřitelnou změnou i v obličeji. Odulost způsobená nadměrným užíváním alkoholu je pryč a podle posledních fotografií i z civilu je jasně znát, že Heather zažívá konečně opět šťastnější období. Doufejme, že se jí podaří nesklouznout do starých kolejí a s alkoholem se jí podařilo skoncovat nadobro.

Reklama

Další články

Načítám