Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebníci Majk Spirit (34) a Tomi Popovič (42) za sebou mají pořádně nepříjemný zážitek. Na nějakou dobu totiž přišli o výsledek náročné práce na svém novém hitu, který napsal právě Popovič a Majk Spirit otextoval.

Když byl totiž klip hotový a zveřejněný, po několika hodinách zmizel z internetu! Někdo ho vymazal! A raper Popovič věděl rychle kdo.

„Moje bývalá milenka, která znala heslo k mému mailu a tím i k youtube kanálu, mi dnes vymazala video s Majkem Spiritem „Stále mladí“. Měli jsme už devadesát tisíc zhlédnutí a byli jsme třetí v trendech. Mám neskutečné nervy, ale nezastaví nás nic. Nikdy jsem nikomu neublížil, alespoň o tom nevím,“ prozradil Popovič.

Hudebník, vystupující pod jménem TOMI, si už užil kariéru i za „velkou louží“, kde spolupracoval třeba s Backstreet Boys. Vydával svou hudbu v Japonsku a dostal se do povědomí i českých posluchačů, a to písní “Nebo, peklo, ráj”, kterou nazpíval s Darou Rolins.

Nyní se rozhodl potěšit své fanoušky letním hitem Stále mladí, na kterém pracoval s Majkem Spiritem. Naštěstí se mu podařilo rychle zjistit, kdo jejich práci z internetu odstranil a mohli jej pro své fanoušky na hudební kanál vložit znovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám