Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Hry o trůny je natolik populární, že někteří diváci ve svém fanatismu překračují veškeré možné hranice. Někteří rodiče pojmenovali svou dceru podle jedné z postav jménem Daenerys. A pak si trhali vlasy, když se populární postava změnila v naprosto šílený charakter.

To ale ještě není nic proti tomu, co si o sobě mohl přečíst herec a komik James Corden, který v The Late Late Show naštval diváky, kteří sledují Hry o trůny. Prozradil jim totiž děj aktuální epizody.

„Je to příšerné, že se nemůžete ani podívat na televizi bez toho, aby vám někdo neprozradil děj seriálu. Naštěstí jsem to viděl už předtím, ale vážně doufám, že jeho dítě dostane rakovinu,“ napsal moderátorovi na twitteru jeden z naštvaných diváků. Moderátora takový vzkaz značně šokoval.

„Prosím zamysli se nad tím, co jste právě napsal, a zda chcete být opravdu osobou, která takové věci veřejně říká. Věřím, že jsi ve skutečnosti lepší člověk,“ odpověděl moderátor na drsné věty fanouška seriálu Hry o trůny.

Ten se sice hájil, že šlo jen o vtip, ale James Corden mu neodpustil. „Moc dobře jsem viděl, co jsi přál mému synovi. Přeji ti, aby si tvé děti jednou nepřečetly, jak jejich táta přál jinému dítěti rakovinu a myslel to jako vtip. I když se to budeš snažit omlouvat, nikdo nepochopí, že si to vůbec mohl napsat,“ vrátil úder nejapnému vtipálkovi moderátor.

A ten se natolik zalekl, že si svůj účet na Twitteru raději zrušil. Snad aby si ho jeho děti opravdu nepřečetly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám