Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když herečka Jitka Sedláčková, kterou známe z mnoha seriálů, natáčela film Špindl, měla pár kilo navíc. Přesto ji ještě museli vycpávat. Teď už by ji diváci, kteří ji v roli bujné důchodkyně ve Špindlu viděli, v reálu vůbec nepoznali. Figuru má totiž po padesátce výstavní. "Sama jsem se zhrozila, když jsem se tam viděla a jak věrohodně to vypadalo," svěřila Super.cz.

"Když se to točilo, měla jsme velmi špatné období. Prožívala jsem ošklivý rozchod a já, když jsem ve stresu, dost jím a piju. A od té doby skoro nepiju alkohol a nejím. Vždycky, když jsem v pohodě, tak udělám razantní změnu k lepšímu," prozradila.

"Takže jsem ráda, že jsem za ten rok na sobě udělala kus práce. Jsem celkově šťastnější, zdravější, těším se na nové pracovní výzvy, které jsou fajn a nic moc neřeším," dodala s tím, že nové lásce by se určitě nebránila. "Věřím, že na mě ještě někde čeká a nevzdávám to," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám