Hlavní obsah
Článek

Budou dámy padat do mdlob? Tenhle muž stává vedle cucáků, kterým pomyslně utírá mléko stékající po bradách. A i když je proti nim o poznání starší, někteří z nich jsou paradoxně ve velkém světě muzikálů mnohem zkušenější.

Jde o Radima Flendera (42), týpka, který se sice hudbě věnuje už dvacet let, ale dosud se až nahoru nevyšvihl. Náhoda a úspěch na konkurzu tomu ale chtěly a charizmatický štramák se stal jednou z důležitých opor muzikálu Rocky, který nedávno oslavil obnovenou premiéru.

„Byl jsem už na konkurzu na muzikál Lucie, ale neprošel jsem kvůli pohybovkám. Zpěv byl v pohodě. Nečekal jsem tak, že v Rockym získám rovnou svoji roli! Hraju Buddyho. Je to úžasný pocit spolupracovat s takovými hvězdami, nesmírně si toho vážím. Musel jsem ale totálně změnit svůj životní styl. Začal jsem cvičit a zdravě jíst, zhubnul jsem celých dvacet kilo,“ prozradil Flender, na něhož zapůsobila hrozba, že většinu představení se bude na jevišti producírovat v trenýrkách.

Na pódiu se potká třeba s Honzou Křížem, Hanou Holišovou, Milanem Šteindlerem, Romanem Vojtkem, Míšou Noskovou a dalšími. Byl z nich nervózní, ale přijali ho v pohodě. „Myslím, že mají respekt k mým šedinám,“ smál se Radim, který i přes trochu pozdější věk možná odstartoval slušnou kariéru!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám