Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před časem se na veřejnost dostalo, že Muž roku Josef Kůrka spadl do finančních potíží. Celková částka jeho dluhů dosahuje milionu korun. Kvůli tomu také tento svalovec čelí kritice.

„Dluhy mám, to mi vzniklo za covidu z podnikání. Ale normálně jsem je řešil. Není to exekuce, je to insolvence, kterou mám schválenou soudem. Normálně pracuji od rána do večera a vždy jsem normálně pracoval. Nechápu, že mě někdo nařkne, že nepracuji nebo dělám jen influencera. Vsázet jenom na Instagram mi v dnešní době nepřijde příliš moudré,“ svěřil se Josef Super.cz.

Nedávno i s partnerkou Angie dostali od pár lidí sodu, že svého čtyřměsíčního synka nechali doma a odjeli si na dovolenou. Jak Angie zvládá tento tlak veřejnosti? „Já už jsem si na to zvykla a mě baví ty lidi trochu popichovat. Je to mé nové hobby. Kdybychom to nechtěli zveřejňovat, tak to neděláme, ale věděli jsme, že píchneme do toho vosího hnízda,“ řekla nám.

Reklama

Další články

Načítám