Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá modelingová stálice Heidi Klum (50)se nedávno na Instagramu pochlubila selfíčkem s dcerou Leni, která se úspěšně vydala v jejích šlépějích, a zároveň se svou maminkou Ernou Klum. Dámské zastoupení tří generací je jasným důkazem, že v téhle rodině příroda na půvabu nešetřila. Heidi snímek místo popisku doplnila pouze o všeříkající tři červená srdíčka

Heidi Klum, která nedávno oslavila půlstoletí, ale i díky výrazně mladšímu manželovi Tomovi Kaulitzovi (33) jako by rok od roku spíš mládla, sdílí fotky s maminkou spíš zřídka. Povětšinou plní její Instagram spíš záběry s manželem či Leni. S tou jsou navíc obě tvářemi známé značky spodního prádla. Za kampaně, v nichž spolu pózují v prádle, si na internetu vyslechly spoustu nepěkných komentářů, ale hojná medializace zajistila kampani pořádnou reklamu.

A čím se vlastně pohledná modelčina maminka Erna Klum živí? Profesí byla celý život kadeřnicí. V mládí ovšem rovněž okusila modelingová mola. Jejím rodištěm je německé město Bergisch Gladbach, ale ročník narození se oficiálně neví, ale jejímu prvorozenému synovi Michaelovi je již devětapadesát...

Obě děti (Michaela i Heidi) počala se svým manželem Güntherem Klumem, s nímž byla Heidi před dvěma lety ve sporu kvůli tomu, že zaregistroval jméno její dcery Leni Klum jako obchodní značku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám