Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Docela netradičně trávily svátky jara oblíbené hvězdy České televize. Jak se pochlubila Nora Fridrichová (46), byly letošní Velikonoce v jejich rodině svérázné, ale v mnoha ohledech rozhodně povedené.

„Co se týče Velikonočního pondělí, u nás probíhá hybridní model. Já pasivně čekám s vejci na koledníky, kteří ani neprotestují, když se nabízím místo dcer. Ty mezitím vyrazily po vlastní ose na koledu s pomlázkami od tatínka,“ informovala moderátorka na sociální síti.

„Ten jediný se zatím neúčastní, neboť se v noci vrátil z Pardubic, a tak pomlázkuje na mobilu v posteli, v tzv. poloze 0. Tak krásné Velikonoce mějte!“ popřála svým fanouškům Fridrichová, která se pochlubila i parádní sváteční ošatkou.

V ní nechyběly kraslice v přírodních barvách, které náramně ladily s jejími kadeřemi. Těžko říct, zda to byl záměr, každopádně výsledný dojem byl víc než zdařilý. Což lidé také ocenili, podobně jako fakt, že se hvězda pořadu 168 hodin ukázala nenalíčená.

„Bez make-upu mladší!“ uznal Roman.

Poté, co se mezi jejími příznivci rozpoutala vášnivá diskuze o koledování děvčat, se někteří jali vše uvést na pravou míru. „V přestupným roce koledujou holky,“ uvedl Pavel.

Reklama

Další články

Načítám