Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Spojených státech mají Justina Jedlicku, shodou okolností potomka českých přistěhovalců, který se rozhodl pomocí plastických operací svoji podobu co nejvíce přiblížit panáčku Kenovi a byl díky tomu hostem talk show Oprah Winfrey. Nemusíme ale jezdit za oceán, abyste Kena jako živého potkali na ulici. Nebo na večírku.

My se s Robertem Paulatem potkali na večírku, kde dělal doprovod herečce Zdeně Studénkové. Už šestnáct let se živí modelingem, v sedmnácti, po své první plastice nosu, začínal v Německu, kde slavil velké úspěchy a stal se i partnerem tamní velké modelingové agentury. "Bylo to neskutečné, za dva měsíce jsem si vydělal na nové auto, tenkrát to byl Golf," vzpomínal Robert.

Vedle modelingu stihl vystudovat mezinárodní vztahy a v pětadvaceti se vrátil do Česka, protože se zamiloval (se svým tehdejším partnerem žil ještě donedávna). "Byla to velká láska, zanedbával jsem i práci, abych mohl být s ním. Ale v Miami, kde jsme vždy trávili polovinu roku, jsem si našel novou agenturu Mega Models, pro kterou pracuji dodnes a mám díky ní zakázky hlavně v Asii. Na konci roku jsem strávil tři týdny v Šanghaji a teď mne tam čeká další práce," vyprávěl.

K tomu, aby modrooký blonďák vypadal jako Ken, nepotřeboval ani tolik plastik jako zmíněný Justin. "Kromě nosu jsem žádný velký zásah neměl. I když to, že už jsem byl čtyřicetkrát na botoxu, protože od pětadvaceti chodím čtyřikrát do roka, by se taky dalo počítat," smál se. "Kromě toho mám výplně nosoretních vrásek, pusu a pravidelně jsem začal s aplikováním tzv. plazmy, tedy revitalizací pleti pomocí vlastní krve," vypočítal.

Když jde po ulici, lidé se po Robertovi otáčejí, a nedivíme se. "Když mi lidé začali říkat, že vypadám jako Ken, zpočátku mi to bylo nepříjemné, ale pak jsem pokrčil rameny a řekl si, že mne mohlo potkat něco horšího. Aspoň si mne pamatují. A to se hodí, protože bych chtěl od modelingu postoupit dál. Zatím je to ale v plenkách, tak bych to nechtěl podrobně rozebírat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám