Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karlovarském festivalu se vyskytla v podstatě náhodou. "V den zahájení mi volala kamarádka, jestli bych s ní nechtěla jít. Neměla jsem čas, šaty ani hlídání pro nejmladšího syna," vyprávěla nám Vlastina Svátková (42).

"Pak to ale nějak dopadlo a řekla jsem, si, že to tak má být. Hlídání jsem sehnala, šaty jsem si vzala ze skříně svoje, nalíčila jsem se cestou a těsně před začátkem jsme dorazily," upřesnila herečka, se kterou během openingu nikdo ani nestihl udělat rozhovor a nevznikly téměř žádné její snímky. "Ale o tom to není. Já chtěla hlavně vidět ceremoniál a Russella Crowea," vysvětlovala Vlastina, která nedávno dotočila v Istanbulu slovenský seriál a do kin se chystá film z prostředí sociálních sítí Anna is Missing, kde hraje maminku.

Herečka se ve Varech zdržela ještě jeden, kdy jsme ji potkali na akci, kde se modelce Kateřině Sokolové předával šek pro její nadační fond AutTalk. Tam už dorazila v klidu a měla na nás čas a povídali jsme si i na téma šatů, které začala navrhovat. "Ale už jsem ukončila to, že by měly být i pro někoho jiného a nechávám si je šít jen pro sebe. To byla i ta původní myšlenka, nechtěla jsem být návrhářka a prodávat oblečení," řekla Super.cz s tím, že její kousky si mohou další ženy pořídit jen ve chvíli, kdy je vyřazuje ze svého šatníku a prodává přes sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám