Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z kmoter knihy Kdyby, kterou napsaly matka a dcera, Simona a Sabina Votyovy, každá ze svého pohledu, byla také herečka Nela Boudová (56) se svým synem Daliborem. Probrat její rodinné vztahy se tedy samo nabízelo.

"S Daliborem spolu studujeme již třetím rokem školu elitních koučů, oba koučujeme, děláme spolu i workshopy, jeden dokonce pro ženy až na Bali," vyprávěla nám Nela. "My ale nemáme takovou tu vazbu rodič a dítě, i ve škole mi říká Nelo, takže to striktně oddělujeme. Vlastně mi mami řekne málokdy. V tomhle směru máme čistě pracovní vztah, líbí se mi to," upřesnila.

S tím, že by Dalibor trpěl teenagerskou vzpourou, prý problém neměla. "To spíš s druhým synem, který je violoncellista, tam těch vzpour bylo několik. Každé dítě je jiné. Ale nakonec jsme to taky nějak ustáli a teď už je ten vztah mezi námi velmi dobrý," zmínila svého druhého syna Andreje.

Probrali jsme i to, jak vychází s Daliborovou přítelkyní. "Myslím, že velmi dobře a že jsem skvělá tchyně. Jen mě mrzí, že nám teď odchází do Brém. Je skvělá tanečnice a dostala tam angažmá. Odjíždí na rok, tak uvidíme, co bude dál," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám