Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeněk Chlopčík (67) ani letos nebude chybět v porotě populární taneční show StarDance. Na obávaného a přísného porotce čeká na podzim nabitý kalendář. Spolehnout se ale může na podporu své rodiny. Jeho manželka Brigita je také tanečnicí a pyšní se ukázkovými křivkami, kterými se na dovolené v Turecku pochlubila svým fanouškům.

„Aquabella,“ okomentovala Chlopčíková jeden ze svých žhavých snímků v jednodílných plavkách s rafinovanými průstřihy, díky nimž vynikla její ňadra. Snímky v plavkách zaujaly i Chlopčíkovu kolegyni z poroty Tatianu Drexler.

„My si můžeme se Zdeněčkem nohy sedřít a omladina se vyhřívá,“ vtipkovala. „No, někdo dře na place, někdo u moře,“ odpověděla jí vtipně Brigita Chlopčíková.

Ta se do svého manžela zamilovala v mladém věku. Chlopčík svou současnou ženu poznal ve svých 33 letech, jí bylo tehdy pouhých patnáct a stala se jeho taneční a později i životní partnerkou a manželkou. Mají spolu syna Samuela a dceru Viktorii. Z prvního manželství pak má Chlopčík ještě dceru Andreu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám