Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingu se díky rodičům věnovala od čtyř let, v šesti letech byla prohlášena za nejkrásnější holčičku světa. Kdo by si pomyslel, že jí dětská sláva do dospělosti nevydrží, ten by se pletl. Thylane Blondeau je úspěšnou modelkou a i dnes velkou krasavicí.

Jako nejkrásnější holčičku Thylane popsal časopis Vogue Enfants. Tehdy takové ocenění dceru fotbalisty Patricka Blondeaua vystřelilo mezi nejžádanější dětské modelky. A jak Thylane rostla, její krása se nevytrácela. Jediné, co jí jako modelce chybí k dokonalosti, je výška, měří jen necelých 170 cm. Jinak se ale z půvabného dítěte stala krásná žena, která spolupracuje s těmi nejlepšími značkami a pravidelně se objevuje i na Fashion Weeks. Vše v jejím životě ale doposud růžové nebylo. Thylane měla cysty na vaječnících a v roce 2021 podstoupila operaci na jejich odstranění.

Teď už je modelka v pořádku, a tak může vesele dovádět na Miami Beach. Thylane si vyrazila s kamarádkou a své křivky předvedla ve třpytivých černých jednodílných plavkách. Přestože po ní touží tisíce mužů, o čemž svědčí i více než sedm milionů sledujících na Instagramu, má Thylane zřejmě srdce jen pro jediného.

Je zasnoubená shercem Benem Attalem, který ji požádal o ruku před dvěma lety, krátce po jejich ročním výročí. Ben je synem Charlotte Gainsbourg a izraelsko-francouzského herce Yvana Attala. Jestli si ti dva nakonec řeknou své ano, zatím není jisté, protože spolu nebyli delší dobu viděni na veřejnosti. Ben má ale na svém profilu na sociální síti stále jméno snoubenky i s emoji prstenů.

Reklama

Další články

Načítám