Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) vyměnila své milované slunné Emiráty za hory. Začátek roku si užili s partnerem Pavlem Nedvědem (51) na horách v Itálii. I když sama přiznává, že na lyžích rozhodně není jako doma.

„Vlastně nejsem moc dobrý lyžař. U nás doma se totiž – věřte, nevěřte, nikdy moc nesportovalo. Jsem lyžař samouk, na lyžáku to totiž bylo o lyžování také až na posledním místě. Takže jsem zkušenosti nabrala až v dospělosti. Styl jízdy nic moc, ale na svahu vypadám repre a nějakým zázrakem pokořím každý kopec,“ prozradila Dara Rolins.

„To, co mě na lyžování baví, jsou hory, jejich majestátnost, blízkosti k nebi, rána, když jste na svahu sami, svoboda a celá ta atmosféra,“ doplnila zpěvačka.

Na svahu jí to každopádně seklo. Oblékla červenou bundu, černé kalhoty a stylovou přilbu. Vedle jejího partnera Pavla Nedvěda jen zářila. „Samozřejmě že nesmí chybět ti úplně nejbližší, moje sestra Janka, Lola ani můj milovaný modrooký muž,“ dodala Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám