Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi náročné období má za sebou Lucie Šlégrová (42). Někdejší držitelka korunky krásy byla poslední dva měsíce na vše sama. O tom, že je její manžel, hokejista Jiří Šlégr, v nemocnici nemluvila, až nyní, kdy se jí konečně vrátil domů.

„Dneska v pátek 13. jsem si vyzvedávala manžela z nemocnice. Nikde jsem to neprezentovala, ale byla jsem dva měsíce sama, protože jsem 20. srpna vezla manžela do nemocnice a on tam od té doby byl. Byly to bezmála dva měsíce, které strávil v Motole,“ svěřila se Super.cz Lucie Šlégrová.

Modelka a moderátorka je ráda, že má svého muže zpět doma. „Nechci specifikovat, kvůli čemu tam byl, bylo to docela náročné období s těmi dětmi být na vše sama a k tomu nová práce v rádiu,“ uvedla.

„Ale my ženský zvládneme vše. Člověk jel jak mašina, ale vše se zvládlo a zmáklo. Důležité je, že manžel se ze všeho dostal, prodělal operaci a vše dobře dopadlo,“ dodala závěrem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám