Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmový festival v Karlových Varech se blíží. Oslavy kinematografie si každoročně nenechá ujít spousta známých osobností nejen z Česka, ale i ze zahraničí. Jak už to tak bývá, ani celebrity se v záři reflektorů občas nevyhnou trapasům a nedorozuměním, kterých se za poslední roky událo hodně. Pojďte si připomenout některé z nich.

O jeden z nejslavnějších momentů se postaralo herecké trio Jiří Macháček, Aňa Geislerová a Tatiana Vilhelmová, kteří si po dlouhém narozeninovém večírku Jiřího nedopřáli sprchu, ale rovnou ranní osvěžení v řece, kde si pozpěvovali, jak je „den krásný.“

Skandál za sebou zanechal také Michal Hrdlička, který byl čerstvě ve vztahu s Karolínou Plíškovou (32). Avšak na jednom z večírků to tak nevypadalo, známý moderátor to zkrátka přehnal s alkoholem, a dokonce se motal kolem neznámé brunetky.

Jeden z nepříjemných zážitků má za sebou také Agáta Hanychová (38), která byla v roce 2012 ve vztahu s Miroslavem Dopitou. Známá brunetka spadla po mejdanu na chodník, čehož se chytil amatérský fotograf, který byl na místě a vše zaznamenal. Toho si ale všiml právě Dopita, který se do fotografa pustil a rozbil mu fotoaparát. Za celou situaci si Dopita vysloužil podmínku a Agáta měla na nějakou dobu zákaz vstupu na festival.

A ani ve Varech nechybí faux pas, kdy celebritám nesednou róby přesně tak, jak by měly, a občas jim vykoukne rozkrok nebo poprsí. Například Leoš Mareš (48) se postaral o úsměvný moment, když vystupoval z vozu. Známý moderátor si totiž nedopatřením roztrhl kalhoty, což opět zaznamenali fotografové. V galerii si připomeňte další úsměvné přešlapy.

Reklama

Další články

Načítám