Hlavní obsah
Článek

Hokejista David Pastrňák (28) se stal hrdinou finále mistrovství světa v hokeji, kdy ve třetí třetině střelil vítězný gól a Česko získalo po dlouhých čtrnácti letech zlatý titul.

David Pastrňák se po příletu do Česka musel obejít bez své snoubenky Rebeccy a jejich dcerky Freyi Ivy. Jeho životní lásky ovšem nakonec nechyběly na nejnapínavějších zápasech včetně toho finálového, kde mu byly oporou.

Těsně před zahájením hry se s hokejistou pozdravily. Maličká Freya věnovala tatínkovi i rozkošný úsměv, což zachytily přítomné kamery. „Hodně štěstí, tatínku,“ stojí u dojemného a roztomilého pozdravu, který se objevil na sociálních sítích Českého hokeje a ihned se začal šířit po internetu.

David Pastrňák aktuálně slaví životní kariérní úspěch. Brzy ho ovšem čeká další velký životní krok v osobním životě. Od minulého roku je zasnoubený a veselka zřejmě proběhne už letos. „Jo, jsme zasnoubeni. Zásnuby proběhly ve Francii, takže jsme zasnoubeni už od minulého léta,“ svěřil se Super.cz před časem. A je velmi pravděpodobné, že se veselka uskuteční už letos. Rozlučka se svobodou ze strany Rebeccy už totiž proběhla.

Další články

Načítám