Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australský model Andrej Pejic je zase ve středu zájmu médií. Není poprvé, co se tento dvacetiletý mladík původem ze Srbska oblékl na přehlídce do svatebních šatů. Jeho dívčí tvář, dlouhé blond vlasy a štíhlá postava nepřestávají módní návrháře a světoznámé oděvní značky fascinovat. Ne jinak je tomu i s veřejností. Jedni kroutí hlavou a říkají si, kam ten svět spěje a druzí s nadšením vítají odvážné změny v rozdělování zažitých rolí na mužské a ženské.

Pejic se tentokrát v roli nevěsty objevil v Barceloně během přehlídky španělské návrhářky Rosy Clary a okamžitě se mu podařilo zastínit všechny ostatní modelky. Andrej se stal také hlavní hvězdou přehlídky, který kráčel po mole v čele závěrečného defilé.

Poprvé se přitom model ve svatebních šatech objevil již před rokem a půl na přehlídce Jeana Paula Gaultiera. Jeho objevení pro módní svět se stal doslova revolucí v tomto průmyslu a Pejic pravidelně předvádí dámskou i pánskou módu. V prosinci například s holandskou značkou spodního prádla Hema podepsal kontrakt a stal se ‚modelkou‘ jejich push-up podprsenek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám