Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi už hrála v dětském muzikálu Bílý Dalmatin, který režírovala její maminka Mirjam Landa. Nyní se nejstarší dcera Daniela Landy (55), šestadvacetiletá Anastázie Landová, objeví na prknech Divadla Kalich ve společném díle svých rodičů, muzikálu Tajemství. Ostatně v jeho původní verzi už zaznělo pár jejích vět. „Je tam asi minutová stopa, kde mluví malé dítě, a to jsem byla já,“ vzpomínala.

„Už jsme si s rodiči vybudovali takový vztah, že si můžeme dovolit spolu pracovat. Myslím, že to tak není všude. Zároveň se teď hodně pohybuju v té umělecké branži a přišlo mi, že je ten správný čas na chvíli zase spojit s rodiči cestu. Z domu jsem odešla v devatenácti, takže vztah se logicky lepší, když už to není na denní bázi nějakých hloupostí. Je to celé milejší, máme se hrozně rádi a je to super,“ míní Anastázie, které se neřekne jinak než Stázka.

Po odchodu z domova se Stázka postavila na vlastní nohy, i když to nebyla hned jednoduchá a přímočará cesta. „Na začátku jsem pracovala za barem nebo v kavárnách. Ale teď už se mi podařilo živit se uměním. Dělala jsem hodně dabingů a teď máme takovou umělecko-produkční skupinu, která se jmenuje Kreativní kampus. Děláme projekty zaměřené na mladé umělce. Zrovna teď v sobotu to bude projekt 24 v Národním divadle,“ prozradila.

Pokud jde o zakládání rodiny, na to zatím Stázka nepomýšlí, i když v jejím věku už ji rodiče měli. „Pro mě to není na pořadu dne, myslím, že není na co spěchat ani tlačit,“ není podle ní v plánu udělat z Daniela a Mirjam dědu s babičkou.

Související témata:
Anastázie Landová

Reklama

Další články

Načítám