Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David MatásekVladimír Polívka (34) jsou parťáci už v další řadě seriálu Polda. Nejde ale jen o ryze kolegiální vztah na place. Herci jsou kamarádi i v reálném životě a sdílejí i velký společný koníček.

Parťáky jsou i v sedle silných strojů. Nevydávají se sice na společné výlety v jedné stopě, ale o motorkách si dokážou povídat hodiny, a když se někde náhodně potkají, jejich téma je vždy jasné: motorky a skútry. Nebylo tomu jinak ani při focení tradičního vizuálu pro brněnský motorkářský veletrh.

Vtipkování a špičkování těchto dvou ukázalo, že parťáci ze seriálu Polda se opravdu rádi vidí a společných 230 natáčecích dnů se na nich podepsalo v tom dobrém slova smyslu. Prostě občas věděli, co ten druhý chce říct či jakou pozici při focení zaujme. David Matásek dorazil na vespě, což prý úplně motorka není, a Vladimír Polívka na svém chopperu. Zdá se, že jako ambasadoři motorkářského svátku, který začíná poslední únorový den, byli vybráni dobře.

„Papíry mám až od loňského léta,“ prozradil Vladimír Polívka a svou první vysněnou motorku nám předvedl v plné kráse. „Ladil jsem ji už rok dopředu, je to skvělý custom postavený z Hondy Shadow,“ upřesnil. Přiznává, že i on má za sebou období, kdy měl jen skútry, ale jednoho dne mu David Matásek přivezl ukázat svého triumpha a ten se mu tak líbil, že si řekl, že je na čase si také pořídit pořádnou mašinu.

David Matásek občas také vytáhne motorku, ale každodenním věrným společníkem je mu skútr, na kterém se kdysi vydal i na svůj první Motosalon. „Poprvé to bylo asi před deseti lety v Praze. Přijel jsem tam na svém nejstarším stroji, což je vespa z roku 1963. Je to pro mě důležitý ročník, protože ten rok jsem se narodil. Je to takový klenot v mé sbírce,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám