Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Selena Gomez (31) o víkendu pořádala narozeninovou party v soukromém podniku ve West Hollywoodu a téma bylo na první pohled zřejmé - nesla se v duchu Barbie! Své jednatřicetiny tak nejsledovanější žena Instagramu oslavila v sytě růžových minišatech. A ač by to možná na první pohled nikdo netipoval, jedná se o pořádně luxusní kousek. Její model Garavani od Valentina vyjde v přepočtu na 80 tisíc korun.

Svět díky aktuálnímu filmovému hitu s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavních rolích zachvátila Barbie mánie, a tak se fuchsiový odstín opět dostává na scénu. Rovněž na Selenině oslavě v San Vincente Bungalows hrála prim. Rodačka z Texasu, kterou proslavilo účinkování v seriálu pro děti Kouzelníci z Waverly, doplnila svůj model o stejnobarevné boa a lodičky na jehlách v barvě nude. Na těch si ovšem možná po oslavě nebyla příliš jistá, a tak raději zvolila chůzi naboso.

Podle fotografií na jejím Instagramu lze usuzovat, že si Selena udělala holčičí oslavu s večeří a sledováním filmu a následně ještě další party, kde nechyběl dort, dárečky a vše ostatní. Přestože není zcela jasné, kdo všechno se party účastnil, podle zahraničních serverů nechyběly například Paris Hilton, Christina Aguilera nebo Karol G. Party se rovněž neobešla bez její devítileté sestry Gracie. Gomez, kterou aktuálně sleduje již 426 milionů lidí, na tuto akci zvolila červené minišaty s květinovými aplikacemi z jarní kolekce Bottega Veneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám