Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný britský šéfkuchař se stal ve svých sedmapadesáti letech již šestinásobným otcem! Není jím samozřejmě nikdo jiný než Gordon Ramsay, který si tak se svou manželkou Tanou znovu po čtyřech letech opráší péči o miminko.

Ramsay, jemuž se podařilo zpopularizovat vaření i díky nespočtu svých televizních pořadů, se může pyšnit sedmnácti michelinskými hvězdami, ale ještě pyšnější je dozajista na svých pět větších dětí – Megan (25), dvojčata Jacka a Holly (23), Tilly (22) a čtyřletého Oscara. K početnému zástupu potomků nyní přibyl další syn. Společně s manželkou jej pojmenovali Jesse James, což velmi připomíná slavného amerického zločince. Ramsay je s Tanou ženatý již od roku 1996.

„Jaký úžasný dárek k narozeninám. Prosím přivítejte Jesseho Jamese Ramsayho!! Ještě jeden balík lásky k Ramsayho brigádě. 3 kluci, 3 holky, hotovo,“ pochlubil se šéfkuchař, jenž oslavil narozeniny ve středu, na svém Instagramu.

Rodák ze Skotska se proslavil po celém světě díky úspěšným kuchařským show, které se staly inspirací i pro naši domácí televizní tvorbu nebo se u nás vysílají v originále. Patří mezi ně například Ano, šéfe s Gordonem Ramseym, MasterChef, MasterChef Junior, Pekelná kuchyně a řada dalších.

Další články

Načítám