Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K tomu, aby napsal svoje paměti, přiměly nejznámějšího českého kaskadéra Petra Jákla jeho děti. Dcera Alena, která mu pomáhala i s psaním knížky v Kimonu až do hrobu, a syn Petr, známý producent. „Že by prý bylo dobré, aby ty kraviny, které jsem prožil, se někde ukázaly. Chtěli to i moji kamarádi, herci a džudisti,“ řekl Super.cz.

Najdeme prý i pikantní historky, jejichž aktéři se možná budou divit, co všechno si Petr Jákl pamatuje. „Kolikrát jsem se sám divil, že to, co jsme napsali, se opravdu stalo. Abych si to ověřil, tak jsem i volal různým kamarádům, kteří jsou ještě naživu, aby mi to potvrdili. Chtěli jsme dodržet, že všechno v knize je pravda,“ vyprávěl s tím, že měl trochu problém se dceři, s níž psal, otevřít.

„Nějaká ta bariéra tam byla, nemusel jsem říkat všechno. A pokud jde o některé věci, tak ty jsem dělal, ještě když jsem byl svobodný,“ doplnil, že o naprostou zpověď v jeho memoárech nejde.

Petr Jákl už je delší dobu na odpočinku. „Poslední film byl ten můj, Cesta peklem, což bylo v roce 1996. Od té doby už se jenom udržuju. Měl jsem hodně operací, celkem čtrnáct. Mám v obou kyčlích endoprotézy, vyoperované oba menisky, vykloubená ramena, lokty. Nebudu to radši rozebírat, abych nedělal vrcholovému sportu a kaskadérštině špatnou propagaci,“ uzavřel s tím, že se cítí v relativně dobré kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám