Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Striptérky na narozeninových párty už nikoho neohromí, to burlesky zastanou to samé, ale s úplně jiným šmrncem! Speciálním hostem na narozeninové oslavě švýcarského klenotníka Fawaze Gruosiho byla profesionálka na slovo vzatá, která dělá tomuto oboru čest a postarala se mu o celosvětový ohlas. Miliardář si totiž zaplatil vystoupení nezaměnitelné Dity Von Teese.

Jednačtyřicetiletá brunetka se sněhově bílou pokožkou a tvary bohyně hostům a hlavně dvaašedesátiletému oslavenci v pátek zatančila v podniku s názvem Billionare Club v Porto Cervo na Sardinii. Zakladatel klenotnické značky De Grisogono a specialista na černé diamanty je známý pompézními narozeninovými akcemi, kde není nouze o slavné tváře.

Rodačka z Michiganu, která rovněž navrhuje vlastní kolekce spodního prádla, si pro Gruosiho přichystala dráždivé vystoupení, během něhož si dopřála i ‚koupel‘ v obří sklence Martini.

Související témata:

Další články

Načítám