Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se česká Adele, zpěvačka Dannie, dala na hubnutí, jsme již informovali. A nyní se dostavují první výsledky. A jsou hodně překvapivé! Dannie krásně hubne, ale rostou jí prsa. Už jste něco takového slyšeli?

"Sama jsem nechápala, jak to je možné, ale doktor mi vysvětlil, že mi díky pravidelné stravě začala správně fungovat slinivka i hormony a vyrostla mi prsní žláza, takže se mi zvětšila prsa ze sedmi a půl na osmičky," řekla Super.cz Dannie na výročí kadeřnické sítě, kde zpívala.

Můžeme se tedy těšit za rok na vnady číslo 12? "Doktor říkal, že by se to snad mělo už zastavit. Nevím, kde bych pak kupovala prádlo," usmívá se zpěvačka, která za měsíc zhubla už třináct kilogramů.

"Nechci zhubnout přesný počet kil, ale chtěla bych se dobře cítit. Až to tak bude, přestanu hubnout a jen se budu udržovat. Chci si v létě obléknout kraťásky a mít dobrý pocit, že mi nikde nebudou koukat nějaké dolíčky," dodala.

Reklama

Další články

Načítám