Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky amerického herce Chrise Evanse (42), jehož nejvíce proslavila role Kapitána Ameriky ve stejnojmenné marvelovské sérii a pak také Johnnyho Storma ve Fantastické čtyřce, smutní. Jejich idol, jehož loni magazín People vyhlásil nejpřitažlivějším mužem planety, se totiž o víkendu oženil. Jeho manželkou se stala o šestnáct let mladší herečka Alba Baptista.

Dvojice s vdavkami rozhodně neotálela, o jejich vztahu se začalo psát teprve letos v lednu. Sympatická brunetka původem z Lisabonu, která je dcerou brazilského inženýra a portugalské překladatelky, sama ovládá pět jazyků. Její nejznámější rolí je zřejmě Ava ze seriálu Netflixu Válečná jeptiška.

Samotný obřad se konal na soukromém pozemku v Cape Cod v Massachusetts, a přestože byl intimního rázu, o hvězdy první velikosti nebyla nouze. Kromě hercových přátel Roberta Downeyho Jr. a Chrise Hemswortha nechyběl ani Jeremy Renner, který se dokázal zotavit z loňské nehody, během které do něj najela sněžná rolba.

Podle dostupných informací Page Six dvojice požádala hosty, aby podepsali smlouvy, ve kterých se zavazují, že se během svatby obejdou bez mobilních telefonů. Herec v minulosti tvořil pár například s Jessicou Biel, Lily James či Lily Collins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám