Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) si splnila svůj velký sen. Nejenže je konečně ženou se vším všudy, jak si odmalička přála, ale ještě se z ní navíc stala tak trochu modelka. Milovnice plastik všeho druhu, která dříve byla Kenem Rodrigem a dnes je z ní Barbie Jessica, už má za sebou několik módních kampaní, kde pózovala v plavkách i prádélku.

Nyní ovšem značně přitvrdila a rozhodla se ukázat, jak ji plastický chirurg stvořil. Za sebou má ostatně desítky úprav svého zevnějšku včetně několikrát přifouknutých ňader. Ta nyní s radostí odhalila před objektivem fotoaparátu. Ať se Jessica někomu líbí nebo ne, ona sama doslova září štěstím.

„Miluju být ženou a jsem na to hrdá. Když jsem vyrůstala, tak jsem si samu sebe představovala s dlouhými vlasy a smyslným tělem. A dnes jsem ženou svých snů. Je to skvělý pocit být spokojený se svým vzhledem,“ svěřila se Jessica nedávno pro MailOnline.

Jessica Alves má za sebou více než stovku operací, za které neváhala utratit přes milion liber. Svou nejzásadnější operaci – vaginoplastiku – Jessica podstoupila v Bangkoku, kde za ni zaplatila necelých 400 tisíc korun. Jediné, co jí schází ke štěstí, je muž. Zatím totiž nenarazila na toho pravého. Až ho najde, prý by si moc přála veselku se vším všudy. A to včetně svatby v kostele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám