Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Gabrielu Gunčíkovou (30) jsme poprvé zaregistrovali v roce 2011, kdy se zúčastnila soutěže Česko Slovenská SuperStar a skončila na druhém místě (vyhrál tehdy Lukáš Adamec). Od té doby ale ušla kus cesty. Ve stejném roce se stala Objevem roku v Českém slavíkovi a vydala debutové album, o dva roky později druhé, následně ukončila spolupráci s agenturou v České republice a vydala se na zkušenou do Ameriky.

Tam navázala spolupráci s hlasovým trenérem Kenem Tamplinem, aby si ji následně všimli lidé z kapely Trans Siberian Orchestra a pozvali ji, aby jim převedla, co umí. Slovo dalo slovo a Gábina se v roce 2014 stala členkou kapely, která jezdí šňůry pro statisíce diváků.

Ostatně i to hrálo ve výběru interpreta pro reprezentaci České republiky na Eurovizi, kterým je právě Gábina, roli. „Gabriela má za sebou velkou zkušenost ze zahraničí a především disponuje úžasným hlasovým rozsahem,“ řekl pověřený kreativní producent Eurovision Song Contest 2016 Jan Potměšil. „Tato soutěž má skvělou historii a je to jediný projekt na světě takového rozměru, který se zaměřuje na hudební klání zemí celé Evropy. Je to jako evropský pohár ve sportovních soutěžích, jen jde o nejlepší píseň a její prezentaci,“ dodala ke své účasti Gábina.

Správně zvolila slovo 'prezentace' a k té nepatří jen hlasový projev, ale také celkový dojem včetně třeba šatů. Na ukázku modelů, ve kterých bude Gábina vystupovat, je ještě brzy, fotky v galerii jsou ale nápovědou, že pokud nedostane pytel, bude Gábina díky svému vzezření vypadat skvěle v čemkoli, v minimalismu i extravaganci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám