Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní jubilejní 30. Český lev byl nejen oslavou kinematografie, ale také módní přehlídkou, o kterou se postaraly zejména dámy.

Některé se držely usedlejšího stylu, jiné se nebály výstřihů či rozparků. Jak už to tak ale bývá, s odvážnějšími modely to nebývá vždy jednoduché a ani pravidelná kontrola někdy nestačí, aby vše zůstalo na správném místě.

Vůbec nejodvážnější model oblékla Anna Kameníková (30). Jejímu outfitu dominovalo průhledné sáčko, pod které si nevzala ani podprsenku. Herečka tak zřejmě musela počítat i s tím, že světu odhalí svůj dekolt včetně bradavek, což se také stalo. K sáčku zvolila dlouhou sukni ze stejného průhledného materiálu a lodičky na vysoké platformě.

Na mále měla Denisa Nesvačilová (32), jež oblékla saténovou róbu v tělové barvě. V šatech působila jemně, ale zároveň sexy. O to se postaral hluboký výstřih, ve kterém jen tak tak uhlídala své přednosti.

Také model Natálie Jiráskové (19) zahaloval jen to, co bylo potřeba skrýt. V poloprůhledné černé róbě se zelenými detaily a vysokým rozparkem vynikla její štíhlá postava a zejména dlouhé nohy. Ač dcera Ivy Kubelkové zvolila poměrně odvážnou róbu, tak stále působila elegantně, čemuž dopomohla i vyčesaným drdolem a vhodně zvolenými doplňky.

Reklama

Další články

Načítám