Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) a nejbohatší brankář světa Gigi Buffon si řekli své Ano ve středu krátce po čtvrté hodině odpoledne v Basilice sv. Petra a Pavla na Vyšehradě. Poté se přesunuli na slavnostní oběd a večírek do luxusního hotelu Kempinski. Zákulisní informace, které měli zůstat utajeny, prozradila Super.cz kamarádka Šeredové, česká topmodelka Karolína Bosáková.

"Bylo to krásný, komorní, hrozně příjemný a dojemný. Žádný oko nezůstalo v kostele suchý. Sama jsem slzela, ale nakonec jsem to rozmrkala a ustála jsem to," řekla Super.cz Karolina Bosáková.

S Alenou se zná už léta. Společně fotily kalendář Supermodels pro nadaci Pavlíny Němcové, která je také velmi blízkou přítelkyní Bosákové.

"Alenka byla krásná, něžná. Bylo vidět, že jsou  s Gigim neskutečně šťastní," říká Bosáková. Potvrdila také spekulace, kdože šel krásné Aleně za svědka. "Byla to její sestra Eliška," prozradila Karolína.

Překvapila také slavnostním svatebním menu, které se v hotelu podávalo. Žádné italské lahůdky, jak některá bulvární média informovala, se nepodávaly. "Já jsem si dala jako předkrm sushi z tuňáka, to jediné nebylo české. Jinak to byla klasická česká svatba. Všecho jídlo bylo typicky české," vysvětluje Bosáková.

"Podávala se luxusní knedlíčková ve stylu Kempinski, poté byla kachna a svíčková. Dostali to i všichni Italové, žádná pizza ani špagetti," dodala se smíchem Bosáková, která má s přítelem, moderátorem Tomášem Filou, dvouletou dceru. Svatba Šeredové ji motivovala k vlastní veselce. "Nejdřív musí přijít žádost o ruku. Já bych v tuto chvíli řekla ano," dodala topmodelka.

Reklama

Další články

Načítám