Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O radostnou novinu se v neděli se svými fanoušky na sociálních sítích podělil David Guetta. Původem francouzský umělec, který se loni vrátil v žebříčku magazínu DJ Mag na samý vrchol nejlepších dýdžejů světa, sdílel krásný snímek se svou partnerkou Jessicou Ledon a jejich novorozeným chlapečkem.

Šestapadesátiletý Guetta připsal k fotografii všeříkající: „Láska se vznáší ve vzduchu. Přivítejte Cyana. Jméno znamená světle modrozelená.“ Někdy se užívá jako synonymum k cyanové barvě rovněž tyrkysová.

U příspěvku se okamžitě začaly hromadit gratulace, například Ivanka Trump napsala: „Taková nádhera! Jsem za vás oba tak šťastná.“ Dalším gratulantem byl také třeba hudebníkův nizozemský kolega Tiësto, jenž přidal podobný komentář: „Jsem za vás oba moc šťastný!! Gratulace, brácho!“

Pár, který ještě minulý týden trávil pohodové odpoledne na pláži v Miami s přáteli, randí od roku 2015. Zatímco pro původem kubánskou rodačku, která se věnuje herectví a filmové produkci, se jedná o prvního potomka, Guetta má z manželství s Cathy Lobé (56) ještě šestnáctiletou dceru Angie a devatenáctiletého syna Tima Elvise.

Související témata:
David Guetta
Jessica Ledon

Reklama

Další články

Načítám