Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) si zakládá na tom, aby se při každé příležitosti předváděla luxusně upravená, se silným make-upem, přidělanými vlasy a ve značkovém oblečení. Teď ale udělala výjimku a na sociální síti se ukázala tak, jak ji vídají jen její děti. A sklidila velký úspěch.

Zdá se, že když jde o dcerku North, je Kim Kardashian ochotna slevit ze svých obvyklých nároků a kvůli sledovanosti společného účtu na TikToku udělat něco, co by od ní asi nikdo nečekal. Naposledy vzniklo video, ve kterém si obě děvčata nechala natočit a sestříhat přípravy na štědrovečerní rodinnou večeři. Samozřejmě nechyběl tým špičkových vizážistů, kadeřníků a nehtových techniků, jedna věc byla ale přeci jen překvapivá. A to, že se podnikatelka nechala na začátku videa natočit bez make-upu a přidělaných vlasů. Kim si před natáčením jistě nechala ošetřit pleť a i její obočí vypadalo dokonale, přesto se takové „odmaskování“ setkalo s velkým úspěchem u fanoušků.

@kimandnorth

Get ready with us for our Christmas Eve party🎄#greenscreen

♬ one thing fazo - fazo💫

„Bez make-upu vypadá podstatně lépe,“ napsal jeden fanoušek pod článek v magazínu Daily Mail. „Dokonce i bez make-upu a filtrů, Kim je stále tou nejkrásnější ženou, co kdy žila. Žádná jiná žena se k jejímu vzhledu ani nepřiblíží,“ rozvášnil se druhý a další se přidávají. Někteří lidé si ovšem rýpli do toho, že i když je Kim „bez make-upu“, na jejím obličeji je vidět spousta úprav a zřejmě byly na videu použity i filtry. Ať tak či tak, Kim se určitě v novém videu alespoň trochu „odhalila“ a vy si můžete udělat sami obrázek o tom, jak to jedné z nejbohatších podnikatelek v oblasti showbyznysu sluší.

Reklama

Další články

Načítám