Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek ve večerních hodinách přiletěla do České republiky vítězka jedné z největších světových soutěží krásy Miss Grand International Isabella Menin. Krásná Brazilka v sobotu korunuje na finále Miss Czech Republic českou vítězku.

"Jsem v Praze úplně poprvé, moc se mi tu líbí. Zatím jsem viděla jen Prahu 1 a moc se těším, až si to tu pořádně prohlédnu. Chci vidět památky, hlavně hrady, slyšela jsem, že jsou tady nádherné," řekla Super.cz Isabella, která se ubytovala v jednom z nejluxusnějších pražských hotelů blízko Staroměstského náměstí.

Isabellu v Česku provede Mariana Bečková, která letos na Miss Grand zaznamenala také obrovský úspěch. Skončila na 5. místě. A s Isabellou se na soutěži velmi sblížily.

"Jsem šťastná, že jsem v zemi, odkud pochází Mariana. Volaly jsme si skoro každý den, jsme nejlepší kamarádky, tento víkend si opravdu užijeme," doplnila Isabella.

Světové soutěže krásy jsou plné žen, které se zkrášlily na klinikách plastické chirurgie a mají spoustu zákroků. Jak to má Isabella? "Za vše můžu poděkovat své mamince. Mám ráda přirozenost. Nemám nic proti plastickým operacím, ale sama jsem přirozená," řekla Super.cz Menin.

Reklama

Další články

Načítám