Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už byl Paulie Garand na vrcholu popularity, rozhodl se natočit další klip a potřeboval do něj tanečnici. Výběr byl jasný. Krásná a talentovaná Zea, která se tehdy ve světě šoubyznysu teprve rozkoukávala. Jiskra přeskočila téměř okamžitě a ti dva už čtyři roky tvoří pár nejen v soukromí, ale i ve společných projektech.

My jsme se s dvojicí potkali na křtu nového Paulieho alba Amonit, na němž si s ním Zea zazpívala duet a spolu s Benem Cristovaem (36) šla i za kmotřičku. "Díky hudbě jsme se poznali a funguje to pořád dobře. Je to naše každodenní téma a je skvělé, že si rozumíme," řekl Super.cz Paulie. "Máme chvilky, kdy se neshodneme, ale hudba nás spojuje. Je radost spolu pracovat i spolu být," dodala Zea. Oba v našem videu zavzpomínali na své seznámení a průběžně si vyznávali lásku.

Zea se kvůli Pauliemu přestěhovala do Liberce, protože je velkým severočeským patriotem a vedle F. X. Šaldy a Ferdinanda Porscheho jedním z nejznámějších rodáků. A nenechte se mýlit tím, že je rapper. Na rozdíl od mnohých kolegů nejsou jeho texty vulgární, ale spíše poetické. "V Praze bych se necítil doma, ale do budoucna bude možná nevyhnutelné mít kvůli práci dva byty," krčil rameny. "Někdy je to samozřejmě časově náročnější, takže do budoucnosti budeme muset mít dvě zázemí," souhlasila Zea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám