Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dasha patří do té štastnější skupiny žen, které prožívají své těhotenství bez sebemenších obtíží. „Těhotenství jsem zatím prožívala velmi příjemně, až záviděníhodně. Až jsem si říkala, jestli je to normální, a tak jsem se ptala pana doktora, jestli je všechno v pořádku. Kdyby mi nerostlo břicho, tak o tom ani nevím," říká s úsměvem.

Zpěvačka, která se občanským jménem jmenuje Dagmar Sobková, nebude během svého požehnaného stavu lenošit a kynout do obřích rozměrů, ale hodlá se už nyní fyzicky připravovat na divadelní a koncertní sezónu.

„Šlapu na rotopedu, chodím cvičit s panem trenérem, snažím se hýbat, jak to jen jde,” říká zpěvačka, která má velmi dobrou motivaci, neboť tři měsíce po porodu 13. a 14. září proběhne premiéra připravovaného muzikálu Bonnie and Clyde, ve kterém hraje hlavní roli.

Dashe, která nese přezdívku nejhubenější česká zpěvačka, těhotenství svědčí a ona je ráda, že nyní konečně nabrala nějaké to kilo navíc. „Díky hormonům se stávám ženou. Už jsem přibrala pět kilo a moc si to užívám,” říká Dasha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám