Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka primáckých Zpráv Sandra Parmová přiznala, že pro ni má Silvestr úplně jiný význam než pro většinu lidí. Nový rok je pro ni totiž velmi specifický.

"Já vlastně Silvestra vůbec neslavím. Nový rok neboli první leden má pro mě úplně jiný význam, mám totiž narozeniny, a tak slavím je, a je to bezva mít každý rok tak parádní narozeninový ohňostroj,“ smála se půvabná moderátorka, která na některé oslavy opravdu nemůže zapomenout.

„Asi před sedmi lety jsem zapila Silvestra tak, že na to nikdy nezapomenu. Krátce po půlnoci jsme s přáteli slavili příchod Nového roku na náměstí a kamarádka mi podala láhev se šampaňským tak nešikovně, že mi urazila kousek předního horního zubu. Zepředu to šlo vidět jen malinko, ale sklovina se odlomila spíše na zadní straně zubu a od té doby jsem nemohla pořádně ani jíst, ani pít. Je asi jasné, že slavící nálada mě úplně přešla a další dny jsem nedělala nic jiného, než hledala dobrého zubaře, který mi to opraví. A to se naštěstí po pár dnech povedlo a dnes už po téhle nehodě nejsou ani památky,“ ulevila si Barbie z Primy.

A jak je na tom Sandra s novoročními předsevzetími? „Přelom roku je většinou chvíle k zamyšlení a rekapitulaci a chápu, že pro spoustu lidí to může být impuls ke změnám, ale já to tak nemám. Pokud chci s nějakými změnami začít, udělám to hned a žádné datum k tomu nepotřebuji,“ má jasno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám