Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ach, ty dekolty! I letos se známé dámy předháněly v tom, aby jejich modely byly stále ještě společensky přijatelné, ale zároveň aby ze svého těla ukázaly co nejvíce. A hlavně pány pak takový pohled určitě potěší.

Modelka Alessandra Ambrosio (43) má bezchybné tělo a ví, že si může dovolit i hodně odvážné šaty. V tomto outfitu letos přijela na galavečer do Cannes a je jasné, že po pohledu na ni už nikoho filmy snad ani nemohly zajímat. V tomto případě se snoubila elegance s erotickým nádechem.

Foto: Profimedia.cz
Alessandra Ambrosio

Kate Hudson (45) je jednou z dam, které nepotřebují umělé poprsí k tomu, aby své vnady rády ukazovaly. Jako růžové mámení herečka dorazila na Vaniry Fair Oscar Party a díky šatům sklidila úspěch. Přestože k sobě pozornost přitahovaly hlavně rukávy, ani velký dekolt zrakům hostů neunikl.

Foto: Profimedia.cz
Kate Hudson

Heidi Klum (50) své poprsí miluje a také ho velmi ráda vystavuje. Zatímco někdy lidé považují její oblečení až za vulgární a mají pocit, že to s odhalováním přehání, v tomto případě zvolila na party na své poměry ještě decentní dekolt, kdy ani nehrozilo, že jí z výstřihu „něco vypadne“.

Foto: Profimedia.cz
Heidi Klum

Kylie Jenner (26) se jako jedna z členek slavného klanu také ráda při každé možné příležitosti blýskne. Sice jako modelka není až tak úspěšná jako její sestra Kendall, i o ní se ale firmy a módní návrháři perou. V tomto případě na sebe oblékla šaty z dílny značky Jean Paul Gaultier, a to přímo při příležitosti módní přehlídky v Paříži.

Foto: Profimedia.cz
Kylie Jenner

Bývalá královna krásy a hvězda reality show Christine McGuinness si před časem nechala vylepšit své poprsí z velikosti D na E díky tomu, že jí operace byla bezplatně nabídnuta. Od té doby vnady ukazuje, kde může. I tento model, který na sebe vzala při příležitosti This Is Manchester Awards 2023 vypadal, že její velká ňadra jen těžko udrží.

Foto: Profimedia.cz
Christine McGuinness

A když už jsme u umělých vnad, teď tu máme hned dvě dámy, které silikonem rozhodně nešetří. Zatímco Katie Price (45) dorazila na premiéru filmu The Psychopath Life Coach na své poměry téměř jako jeptiška, Jessica Alves (40) nezklamala a oblékla model, který zvýraznil přesně to, co měl, tedy právě obří poprsí.

Foto: Profimedia.cz
Jessica Alves (vlevo) a Katie Price

Herečka Rachel Zegler zrovna není dámou, která by si chtěla postavit kariéru na předvádění svých vnad. V tomto případě ale jako by lákala k tomu, aby lidé nahlédli do jejího dekoltu. Odvážné šaty vynesla na kalifornskou premiéru filmu Shazam! Hněv bohů a nutno říct, že se na ni za její outfit ten večer určitě nikdo nehněval.

Foto: Profimedia.cz
Rachel Zegler

Eva Longoria (49) v životě rozhodně není Zoufalou manželkou. Jedna z hlavních hvězd ve své době velmi úspěšného seriálu se ráda pyšní svou postavou a vůbec nevadí, že měří jen 1,55 centimetru. Jako bohyně dorazila na Vanity Fair Oscar Party a dobře věděla, že s těmito šaty nešlápne vedle.

Foto: Profimedia.cz
Eva Longoria

Paris Hilton (43) je alespoň dle svých slov úžasnou matkou už dvou dětí, přesto se ale na akce stále obléká velmi sexy. Její hrudník sice nezdobí velké poprsí, svá malá ňadra ale přesto ráda ukazuje. Rafinovaný model oblékla na předávání cen Grammy v Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz
Paris Hilton

A do naší top ten určitě můžeme zařadit i Evu Herzigovou (51), která je už desítky let veleúspěšná v modelingu a ani v padesáti letech rozhodně neztrácí svůj pověstný šmrnc. Nejen svůj typický široký úsměv, ale také svou perfektní postavu letos předvedla na Vanity Fair Oscar Party.

Foto: Profimedia.cz
Eva Herzigová

A na závěr nesmí chybět ani herečka Christina Ricci, která kdysi proslula jako Wednesday a nedávno, byť v jiné roli, opět excelovala v seriálu o trochu temnější dívce. A kdyby Wednesday Addams skutečně existovala, možná by na Costume Designers Guild Awards zvolila právě tento outfit.

Foto: Profimedia.cz
Christina Ricci

Reklama

Další články

Načítám