Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity hromadně nakupují "chaty" na ostrově Tenerife. Další hvězdou, která si na jednom z Kanárských ostrovů koupila byt, je herečka Patricie Pagáčová (35). Následuje tak Marka Ztraceného (39), Alici Bendovou (50), Zuzanu Belohorcovou (48) nebo Ivanu Gottovou (48), kteří zde mají nemovitost už delší dobu.

Patricie si svůj byt koupila díky kamarádce Alici Bendové letos v červnu. “Byt mám díky Alici, původně si ho našla pro sebe, ale nakonec řešila jiné nemovitosti, tak ho koupit nemohla a přenechala mi ho. Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí," řekla Super.cz Pagáčová.

Byt koupila na jihu Tenerife ve velmi klidném letovisku, právě Alice Bendová bude její blízkou sousedkou. Právě nyní si svého bytu Patricie poprvé užívá. Během dovolené už se stihla vidět i s Markem Ztraceným, který zde tráví dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám