Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Richard Chlad bude dvojnásobným dědečkem. Jeho nejstarší dcera Sandra čeká druhého potomka. A bude to velmi brzy. I proto se vrátil z dovolené na Kanárských ostrovech, aby byl v Česku s rodinou.

„Během příštích několika dní budu dvojnásobným dědou. Sandra, nejstarší dcera, čeká mimčo, bude to zase kluk. Má to být každým dnem,“ prozradil Super.cz Chlad.

„Je to příjemná událost, nestěžuji si, těšíme se na to. Prožívám hezké období. Svatba a teď přírůstek do rodiny. Jsem moc rád, že přibude další Chlad,“ říká podnikatel s tím, že vlastního dalšího potomka neplánuje.

„Děti jsou hrozně fajn, dokážu se o ně postarat, uživit je. Ale že bych byl ten rozteklý děda, který se změní, když dostane miminko do náručí, tak to ne. Já ho rád pochovám, povozím v kočárku, ale pak ho s radostí zase odevzdám. Vlastní dítě v plánu není,“ dodal Chlad na kosmetické party.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám