Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je zle! Nejpodivnější česká country zpěvačka Marie Pojkarová (68) opět rozvířila vody českého internetu. Interpretka mega hitů Pejskové se koušou nebo Velkej flám se nechala nafotit v černých krajkových šatech, jejichž délka je ve vztahu k proporcím nositelky vražedně krátká.

„Jsou to takové malé večerní šatičky, pod které se dají nosit i leginy. Ale proč bych si je pod to brala, že jo?," směje se sebevědomá zpěvačka.

S notnou dávkou nadsázky se dá říct, že celkovému erotickému půvabu fotografií je vadou na kráse jen skutečnost, že má Marie pravou nohu v sádře. „Těsně po Vánocích jsem šla se svou sestrou, věštkyní Helen Silvan, do restaurace a zachytila jsem se uchem tašky o židli. Ale jelikož jsem si toho nevšimla, tak jsem šla dál a židli jsem převrhla. Nakonec jsem přes tu spadenou židli přepadla i já sama a zlomenina byla na světě," vysvětluje zraněná Marie, jejíž videoklipy se staly v internetovém světě fenoménem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám