Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ikona televizní zábavy Oprah Winfrey nebyla známá pouze svou show a obrovským jměním, které za letitou kariéru nastřádala, ale také tím, že byla věčnou bojovnicí s váhou. Tomu je ovšem zdá se konec, jelikož Oprah vypadá na prahu sedmdesátky štíhlejší než kdy dřív. Své nové křivky předvedla ve třpytivých fialových šatech značky Dolce & Gabbana i v neděli na galavečeru v Los Angeles.

V lednu oslaví ikonická americká televizní moderátorka Oprah Winfrey už sedm křížků, ale to moderátorce rozhodně nebrání obléknout si přiléhavou róbu, v níž září do daleka. Oprah, která dříve platila nejen za nejbohatší moderátorku světa, ale rovněž nejmovitější Afroameričanku, která si své bohatství vydělala vlastním přičiněním, přitom striktně odmítá, že by za jejím hubnutím stál v Hollywoodu tolik nadužívaný Ozempic. Lék původně určený pro diabetiky má přitom řadu vedlejších účinků, o nichž se rozpovídala otevřeně i Sharon Osbourne, která se k jeho užívání přiznala a zhubla daleko víc, než původně chtěla.

Winfrey, která 25 let moderovala svou věhlasnou Oprah Winfrey show a rovněž v roce 2021  vedla nechvalně proslulý rozhovor s princem Harrym a Meghan Markle, byla jednou z oceněných osobností, které onoho večera získaly cenu The Pillar Award.

V sobotu večer pro změnu zářila po boku Davida Oyelowa na promítání nové westernové televizní série nazvané Lawmen: Bass Reeves, kde se předvedla tentokrát v černé tělo obepínající róbě, v níž její drobná postava vynikla snad ještě víc.

Reklama

Další články

Načítám