Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádné lásky, žádné děti. Matthew Perry (†54) před svou smrtí neměl nikoho, s kým by usínal a ráno se probouzel v jedné posteli. Přesto s ním někdo žil v jednom domě a staral se o něj téměř čtyřiadvacet hodin denně. Tím člověkem byl hercův japonský asistent Kenny Iwamasa.

Právě Kenneth Iwamasa měl být tím, kdo Matthewa našel mrtvého ve vířivce. Stalo se tak poté, co ho Chandler z Přátel údajně poslal na pochůzky. Asistent herce nebyl člověkem, který by ráno ke svému zaměstnavateli přijel a večer odjížděl do svého bytu a svého soukromí. Iwamasa s Perrym podle magazínu Daily Mail bydlel od června roku 2022 v nájmu v Beverly Hills za v přepočtu více než milion korun měsíčně. Muži spolu v domě se třemi ložnicemi a třemi koupelnami žili poslední rok, zatímco hercův dům ve čtvrti Pacific Palisades v Los Angeles procházel rekonstrukcí. Zpět do sídla za 137 milionů korun se Perry, zřejmě i s asistentem, vrátil jen několik týdnů před svou smrtí. A právě nejspíš v době krátké nepřítomnosti Kennetha došlo k hrozivé události.

Profil Kennetha Iwamasy na webových stránkách LinkedIn prozrazuje, že pro Perryho pracoval posledních pětadvacet let. „Vyžívám se v chaotických situacích, které vyžadují pořádek. Jsem diskrétní, loajální a ctím absolutní důvěrnost. Miluji termíny, smlouvy, puntičkářství a řešení složitých situací a projektů,“ napsal ve svém profilu devětapadesátiletý Kenneth. Matthew Perry měl i další asistentku Brianu Brancato. Ta ale herce opustila několik měsíců před jeho smrtí, aby se dál živila jako osobní trenérka.

Reklama

Další články

Načítám