Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská zpěvačka a bývalá členka dívčí skupiny Atomic Kitten Kerry Katona zatoužila vypadat mladší, a tak koncem minulého týdne na jedné londýnské klinice absolvovala zákrok, který jí k tomu má pomoci. Kerry se pooperačními fotkami chlubila i na sociálních sítích, a tak rozhodně neměla problém s tím, když ji fotografové zvěčnili cestou z kliniky domů.

Třiačtyřicetileté zpěvačce se loni podařilo zhubnout bezmála dvacet kilogramů, jelikož podle svých slov odmítala jít k oltáři se svou původní váhou. Ve shazování jí pomáhal její o sedm let mladší snoubenec – fitness trenér Ryan Moheney, s nímž touží Kerry strávit zbytek života. Po třech neúspěšných manželstvích by si to jistě zasloužila.

Oční lifting je tak zřejmě další omlazující procedura, kterou před plánovanou svatbou zpěvačka podstoupila. Kdy k ní dojde, je zatím ve hvězdách, Kerry ji ovšem plánuje již přes rok a ví se, že by měla proběhnout v Las Vegas.

Blondýnka, která má z předchozích vztahů již pět dětí, byla spatřena i cestou na kliniku, a to právě v doprovodu snoubence. Oba byli v dobrém rozmaru a Kerry rozhodně nepůsobila, že by před zákrokem trpěla nervozitou. Jak je vidět, skvělá nálada ji neopustila ani při odchodu domů. Tak se nechme překvapit, jak to zpěvačce, která na sebe v posledních letech upozorňuje spíš svými váhovými výkyvy, působením v televizních reality show a divokým soukromým životem, bude na veselce slušet…

Reklama

Další články

Načítám