Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týnuš Třešničková (28) patří mezi nejúspěšnější české youtuberky a influencerky. Za dobu svého působení si stihla vybudovat výraznou základnu fanoušků, ale také kariéru, která ji naplňuje a živí. Krásná brunetka je známá i svým okázalým životním stylem a láskou k cestování, což některým rýpalům nedá spát.

Čas od času se tak setkává s nějakou urážlivou narážkou, že za tento život nevděčí sobě a své práci, ale italskému partnerovi, úspěšnému podnikateli Davidu Nebbiovi, kterému došla trpělivost a pomluvy se rozhodl řešit přes právníky.

„Slovenský magazín nedávno lživě označil mou přítelkyni za zlatokopku. Jak vůbec mohou něco takového naznačit? Týnuš je nezávislá a pracuje tvrdě, aby si mohla dovolit svůj životní styl. Jsme spolu šťastní už dva roky a nikdy mě nevyužila pro peníze. Často přispívá na naše výlety, a když jsme v Praze, bydlíme v její krásné nemovitosti,“ uvedl Davide na sociálních sítích s tím, že na pisatele podává žalobu.

„Nemohu přijmout, že pisatel činí ignorantská a urážlivá tvrzení pouze na základě stereotypů o věkových rozdílech. Článek je urážlivý a ničí naši reputaci,“ dodal partner Týnuš Třešničkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám