Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná až příliš sdílná byla během svého posledního rozhovoru americká herečka Jane Fonda. V podcastu Absolutely Not s komičkou Heather McMahan se rozpovídala na téma randění a podělila se o svůj nekonvenční postoj k lásce.

„Stydím se, že to říkám, ale kdybych měla mít milence, muselo by mu být dvacet,“ překvapila i ostřílenou moderátorku představitelka legendární Barbarelly. Když byla dotázána, proč zrovna dvacátníci jsou pro ni přitažliví, nasadila tomu korunu: „Protože nemám ráda starou kůži.“

McMahan včetně tvůrců pořadu následně vybuchli smíchy, načež Fonda zůstala zcela vážná a dodala: „Prostě nemám.“

Rozhovor se následně začal šířit internetem jako lavina a vyvolal v posluchačích spoustu rozdílných reakcí.

„Jak tohle může říct Jane Fonda, lol, to je koza,“ zní jedna z mnoha reakcí, ale najdou se i tací, kteří ji omlouvají a fandí jejímu ostrovtipu: „Nezanevírejte na Jane, prosím. Dělá si legraci.“

Není to zdaleka poprvé, co se Fonda vyjádřila ke svému soukromí. V roce 2018 se zařekla, že už se nehodlá s nikým seznamovat, a hlasitě lobbovala za přijetí života bez vztahů. Po třech neúspěšných manželstvích a rozchodu s jejím posledním partnerem producentem Richardem Perrym po osmi letech vztahu potvrdila, že s randěním skončila, a dodala, že už ‚zavřela krám‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám