Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech dosnídali. Moderátorská dvojice Milan Peroutka (34) a Nikol Čechová, známá jako youtuberka Shopaholic Nicol oznámili konec na obrazovkách. Ranní relaci na televizi Nova uváděli od jara 2019. Rozloučit se s televizními diváky však nestihli.

„Odchod mě mrzí. Neodcházíme po jakýchkoliv sporech ani v zášti, bohužel nám ale nebylo umožněno moderovat poslední týden a rozloučit se s diváky. Nedá se nic dělat,“ svěřil se Super.cz Milan Peroutka s tím, že moderování televizní relace pro něho bylo skvělou zkušeností.

„Jsem vděčný za zkušenost s živým vysíláním, a že jsem poslední dva roky mohl televizním divákům zpříjemňovat jejich vstávání,“ řekl Peroutka, který je otevřeným novým pracovním výzvám.

„Ten důvod, proč jsme spolu s Nikčou začali se Snídaní, už se s každým dalším vysíláním ztrácel a možná jsme to stále víc a víc nebyli my. Jak to tak v životě bývá, jedny dveře se zavírají, druhé otevírají,“ dodal Peroutka.

K odchodu z televizních obrazovek se na sociální síti vyjádřila také jeho kolegyně. „Končí další etapa mého života. Dva roky moderování Snídaně s Novou, dva roky vstávání ve 3:30, dva roky po boku Mildy, dva roky něčeho nového. Dalo mi to velkou školu a za to jsem moc vděčná,“ nechala se slyšet Nikol Čechová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám