Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Drew Barrymore (39) se dostala do poslední fáze těhotenství a miminko už je připraveno se každým dnem klubat na svět. Kromě maminky na něj čeká i tatínek Will Kopelman a osmnáctiměsíční sestřička Olive.

Drew nejspíš snáší těhotenství velmi dobře, a přestože má bříško skutečně nepřehlédnutelné, nečiní jí velké potíže při pohybu. Herečka klidně vyráží na drobné nákupy nebo do restaurací jako právě o víkendu, kdy odcházela s manželem a dcerou z Messhall Kitchen v kalifornském Los Feliz.

Očekávání druhého potomka potvrdila Barrymore v listopadu a o měsíc později ještě prozradila, že budou mít další holčičku. Drew, která se proslavila před kamerami už v sedmi letech díky legendárnímu E.T. - Mimozemšťanovi, byla ale i jinak velice sdílná. Nedávno v rozhovoru přiznala, že si nemyslí, že je dobrou herečkou. „Cítím, že je to takové falešné a špatné. Jako by to nevyznělo pravdivě,“ míní sebekriticky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám